Dag 49 av 100 - Förändring pågår

Tips till dig. Res dig inte direkt efter en meditation i liggande position. Halleluja vad snurrigt det blev
Blodtrycket följde inte med trots att det kändes som att jag inte var så djupt i meditationen idag.

Det gamla släpper taget allt mer i kroppen för att få in i nya energier. När du befinner dig i förändring är det än mer viktigt att ta tid för reflektion och meditation. När allt bara snurrar på och det är snabba energier i farten är det lätt att ryckas med och bli vilseledd i detta. Sakta då ner litet ytterligare då du inte behöver vara orolig för att inte hinna med allt arbete då. Allting sker i den ordning det ska och du blir mer effektiv när du befinner dig i lugn och balans.
Det gör att förändringen sker mer harmoniskt, du hänger med och står starkare i det som är du.
Upplevelsen av det som kan vara tufft blir lättare. Det smärtar då inte som det hade gjort annars utan istället ser du händelserna ur ett högre perspektiv med större klarhet.

Förändring är spännande men tufft på samma gång. Det är glädje samtidigt som det kan finnas sorg över att lämna det gamla. Det är mod att våga möta nytt. Det är befriande att släppa sig själv lös samtidigt som det kan vara skrämmande att inte ha samma trygghet som innan.

För varje dag känner jag förändringen allt tydligare. Det sker både på insidan och i det yttre livet på samma gång. Nu är tiden att manifestera visioner jag haft länge inom mig. Tiden är nu. Upplev den. Se resan som en del av målet.

Önskar dig en underbar helg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln