Dag 48 av 100 - Insikter

Plötsligt händer det!
Precis den känslan är det när insikter kommer. Det slår ner som en klar blixt i skallen och du ser plötsligt glasklart på situationen.

Idag skedde det. Och mer klart än vad det var idag har jag nog inte varit med om tidigare. Det var som att tid och rum slutade att existera helt. Det var så tydligt i både den andliga existensen och i den fysiska hur det redan är. Allting finns redan även om jag bygger upp just nu. Jag såg precis hur livet ska se ut, vilken roll jag har och hur uppdelningen ska se ut mellan arbete och privatliv. Jag såg alla människor som är en del av det. Jag såg hur många människor som kommer att få hjälp. Helt plötsligt förstod jag hur jag ska kunna hjälpa så många- det är genom att andra kommer att hjälpa till och dela en del av min vision. Alla med sina professioner, precis som jag redan känt långt tidigare. Underbart, fantastiskt och inspirerande. Vilken kreativitet det skapar.

När vi släpper taget om hur vi vill att det ska vara, vi tror oss veta vad det bästa är. När vi släpper den tanken om hur det bör vara och hur det bör se ut- då kommer det till oss. När vi ställer oss ur vägen kommer leveransen utan att vi behöver kämpa för att nå dit. Arbetet blir enkelt då det bara flödar även om man lägger ner mycket tid. Helt plötsligt så vet ju tanken vad den behöver göra för att nå det som insikten talat om.

För att komma till insikten, lägg dittt fokus på avslappning och lugn. När tanken ställs ur vägen som gärna vill bestämma vad som ska bli dämpar din själ som då inte kan göra rösten hörd. Så genom meditation, avslappning, healing, massage, en stärkande promenad, musik eller annat som gör att du dämpar tanken och får fram känslan kan insikterna börja att komma fram. Själen kan bli hörd som vet vad du behöver och vad det högsta bästa är för dig i ditt liv. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln