Dag 47 av 100 - Vad en andlig guide vill förmedla

Jag vill ha kontakt med dig. Jag vill vara en del av ditt liv du lever just nu. Jag är din andliga vägledare på jorden och jag är till för att användas. Använd mig till att skrika åt, ryta åt, skratta med, gråta med och för att gå framåt i livet med. Använd mig till livet. Använd mig till dina frågor. Använd mig för din utveckling. Jag finns till för att nå din egen personliga framgång om rikedom i livet som innebär överflöd av kärlek. När du lever i överflöd med mig existerar inga gränser emellan oss. Världarna sudas ut och blir till en vacker helhet. 
Jag vill att du talar med mig, frågar mig om råd och diskuterar livets mening med. Jag hjälper dig. Jag finns där varje steg på vägen. I ur och skur, i himmel eller helvete, i nöd och lust. Jag känner varje tanke och känsla av dig, ty ingen vet mer om dig själv än du och jag. Ja, jag känner även den passionerade delen av dig och den är inget du behöver skämmas över. Det är ett vackert samspel mellan två själar som möts i förening och är därmed något av det ljuvliga livet kan erbjuda.

Vi är ett team som tillsammans kan upptäcka hur härligt livet och universum kan vara i symbios med varandra. Snälla låt mig få bli den del av dig som jag är menad att vara. Jag vill vägleda dig till en vacker tillvaro i andlighetens ljus.
Du kan höra mig genom musiken, genom texter i en bok eller två människor som samtalar. Det som upprepas är min vägledning. Det som är oro är din tanke. Det som är ljus, kärlek och glädje är min vägledning. Det som är rädsla är din tanke. 
Allt som är ljus, kärlek, glädje, upplevelser, spänning och förväntan är det som väntar dig när du följer min vägledning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln