Dag 45 av 100 - Ta det lugnt säger andevärlden

Idag är det åter dags att kanalisera ett budskap till dig från andevärlden. Den första frasen som kom var definitivt något jag behövde höra mitt i all ruljans som sker på livets alla plan på en och samma gång. Budskapet lyder:

"Ta det lugnt du hinner. Du behöver inte rusa fram genom livet bara för att det sker mycket runt omkring. Passa på att njuta av resan medan den sker. Det är resan som är själva livet. Det är resan nu som bär på frön till den förändring du längtat så efter. Det är nu det sker ett steg i taget. Vi ger dig ett steg åt gången även om det går snabbare i din tid än vanligt. Ta du också ett steg i taget. Ta allt i tur och ordning så blir du mer effektiv. Detta är en tid att vara organiserad för att fullfölja dina avtal och att orka det du behöver göra. Många bitar faller på plats och precis som ett pussel får du lägga en bit i taget. Om du försöker trycka dit alla bitar på en gång blir det bara en enda stor röra. Ta veckan som kommer att vara organiserad och sköta dina handlingar i sinom tid efter varandra."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln