Dag 44 av 100 - balans mellan himmel och jord

Fast man lever i det andliga måste vi ändå hålla oss till världsliga ting. Helst av allt hade jag bara velat följa min intuition helt och fullt och velat strunta i fysiska saker som pappersarbete och praxis. Nu fungerar det ju inte riktigt så i vår del av världen. Det är en del regler jag behöver följa och andra jag behöver tänka på rent praktiskt för att få ihop den vackra helheten i slutändan. Idag blev detta ett tydligt exempel när jag diskuterat med revisor om vad jag behöver tänka på inför starten av tarotlinjen. Eftersom detta kommer att stå på mitt företag är del en del regler jag måste följa för att få det att gå ihop. Det innebär lite mer pappersarbete men i slutändan innebär det bättre trygghet för mig som företagare. Så för att få min fysiska tillvaro att fungera måste jag rätta mig efter dessa regler.

Ibland känns det svårt att få ihop din fysiska tillvaro med din andliga. Det kräver hela tiden en balansgång och medvetenhet om dig själv och det som sker omkring dig. Därmed inte sagt att du inte kan följa din intuition. Men du måste ha med dig huvudet på vägen. Men utan rädslan som huvudet kan skapa. Det kräver alltså att du först litar på din intuition, följer din magkänsla och huvudet hjälper dig att tänka ut rent praktiskt vad du behöver i den fysiska existensen just nu för att det ska fungera. Den andliga delen hjälper dig att leverera allt och få det i ordning i precis rätt tid.

Blev det krångligt? Fråga gärna om du vill veta mer

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln