Dag 43 av 100 - Känn tillit

Tänk hur allting ändå bara löser sig utan att man behöver leta eller sträva efter svaren. Det man tror kommer bli jobbigt visar sig lösas på mycket enkla sätt.
Här går vi i vår fysiska tillvaro och oroar oss alldeles i onödan när den andliga delen av oss vet precis hur allting kommer att lösa sig till det bästa. Hur många gånger har man inte målat upp ett skräckscenario eller byggt upp nästan en ångest över hur man ska klara sig, hur något ska lösa sig eller hur man ska hinna med allt. När det enda vi behöver göra är att andas djupt, meditera över saken och ha tillit till att allt kommer att gå bra.
Är det något jag ständigt får till mig från andevärlden så är det just ha tillit, allt kommer att lösa sig. Och de har rätt varje gång. Likt förbaskat hinner jag glömma bort detta mellan varven och skapar ändå en oro- helt i onödan.

Så budskapet jag och andevärlden vill ge dig idag. Ta det lugnt. Andas. Ha tillit. Allting kommer att lösa sig på det högsta bästa sätt som är menat för dig.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln