Dag 42 av 100 - En vanlig arbetsdag

En rolig arbetsdag från morgon till kväll. Ofta ser det ut så som egen företagare. Arbetar mer än 100% från tidig morgon till sen kväll samt helger. Andas jobbet, lever jobbet. Jobbet är en del av dig o stort sett varje timme av livet. Det låter kanske inte så kul men detta är en stor del av vad som är mitt liv. Och jag älskar nästan varje stund av mitt arbete. Jag älskar att få vara en del av att skapa hopp, tillit och tro för andra människor. Jag älskar att få vara en del av mina kunder liv där jag kan hjälpa dem att få fylla på sin energi och skapa helhet i livet. Jag älskar att se glädjen jag kan hjälpa andra att skapa. Jag älskar att få se en människa växa med min hjälp. Jag älskar mitt arbete på många plan. Både i den fysiska tillvaron och i den andliga.

Just idag har vi skapat reklamfilm. Staffan Stridsberg som den trogna kameramannen och jag och Serafia som fina skådisar idag. Vi startar en ny tarotlinje 1 sept och idag filmade vi för att nå ut med en del av vårt budskap med linjen. Jätteroligt i vacker miljö med mycket flams å trams inemellsn. Man ska ha kul på jobbet framförallt.

Sedan hem och hålla Änglakör på mottagningen. Jag älskar dessa kvällar. Det ger en så härligt, rogivande, triggande, kärleksfull och energigivande kick att sjunga tillsammans med änglar. Hela kroppen vibrerar pirrar och kittlar på samma gång som det är magiskt med all power som dessa höga ljusvarelser skapar. I love it.

Nu är jag mycket nöjd glad och tillfreds med ännu en helskön arbetsdag i mitt liv.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln