Dag 41 av 100 - livet på högvarv

Varför känns det ofta som att antingen händer inget eller så händer allt?

För bara två veckor sedan kändes allt stiltje. Allt segade sig fram sedan veckor tillbaka. Plötsligt hittar vi ett hus och hur mycket som helst tar fart. Snabbt skrivet kontrakt, förfrågan att vara delägare på tarotlinjen Vita kvasten, nya kunder strömmar in, bokningar av tarot, telefonsamtal och änglakanalisering i mängder, telefonintervjuer med personal till linjen, mässor som bokas, e-kurser som filmas, föreläsningar bokade och nu vill ett par komma innan visning på vårt hus för att skriva kontrakt direkt med ett utomordentligt bra bud. Har jag glömt något som sker denna vecka? Jo just det, träffa syster och svåger, pappa ringer och vill ses samma dag samt bästa väninnan som också undrar om vi kan ses på lördag. Föräldrar och syster slog vi ihop till en träff. Vännen får vänta till nästa vecka. Puh och veckan är inte slut. Fler överraskningar väntar nog.
Kort sagt. Det blir lite svårt att få tiden till att blogga. Men meditation har jag hunnit med medan jag nattade minstingen...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln