Dag 39 av 100 - Den spöklika tanken

Tänk att oron alltid ska finnas där. Att egot, rädslan och tanken alltid ska spöka. Hur långt du än kommer i din egen utveckling så är spökrösten i hjärnan alltid där.

Konsten är att lära sig stänga av den. Funkar det inte att få bort den helt. Lyssna inte på den helt enkelt. Strunta i vad tanken säger. Tanken säger alltid att någon försöker lura dig, att jag går nog inte åt rätt håll ända, vad ska det bli av detta eller du kommer inte bli något hur mycket du än kämpar. Det är nonsens och rena dumheter skapade av inget annat än rädsla att kvliva ur ditt skal och förvandlas till den vackra individ som du trots allt är. Ja, jag vet att du också är det för vi är alla fantastiska individer. Vi är alla en del av universum och andligheten och där är allt.

Vad vi behöver i vår fysiska tillvaro är att förstå att vi kan ta detta allt och skapa precis vad vi vill ur det. Men tanken är där och säger att det inte går. Lyssna inte på tanken vad du gör! Kväv den, ta över den, kör över den, mosa den och visa vem som bestämmer. Genom att följa själen en dag i taget och ett steg i taget tar du kontrollen. Du vandrar genom livet som den du är menad att bli, som en fullständig skapande varelse.

Me jag kan inte kväva tanken hör jag flera nästan utbrista hysteriskt. Jo det går men du behöver arbeta för det. Det kommer inte av sig själv. Du behöver ta dig tiden, prioritera tiden för att meditera. Du är säkert less på att höra tjatandet om denna meditation men det är enda sättet att nå dit. Det är grundstommen i alltihop. Struntar du i grunden kan du heller inte bygga en stadig byggnad.
The end från mig idag med en jädra beslutsamhet att nu kammar vi hem det här....

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln