Dag 38 av 100 - Valen vi gör

Valen är viktiga får jag till mig vid upprepade tillfällen. Varje val vi gör i varje stund påverkar hur livet ser ut. Väljer jag att låta mig nedslås av situationen eller väljer jag att se vad jag kan lära av situationen. Väljer jag att se glädjen eller sorgen. Väljer jag att vara en bättre människa eller att vara bara hälften så  bra som jag skulle kunna vara. Varje dag består av val. Varje situation kan jag välja hur jag vill må, hur jag vill tänka och hur jag väljer att agera.
Väljer jag att utvecklas i varje stund eller väljer jag att stå still där jag är. Väljer jag att följa rädslan som bromsar mig eller väljer jag att följa kärleken till livet utifrån hjärtat. Väljer jag att vara mitt bästa jag? Mitt bästa jag väljer att utvecklas, Mitt bästa jag väljer att följa även om jag är rädd för konsekvenserna. Mitt bästa jag väljer att följa själens röst som viskar om att du har ett vackert uppdrag att fylla. Mitt bästa jag vill åstakomma förändring, inte bara för mig utan även kunna påverka fler människor till att följa sin själs röst. Mitt bästa jag väljer livet, både för mig och för andra. Mitt bästa jag väljer förändring. Förändring innebär att släppa taget om det gamla livet och låta det nya få träda in, även om jag inte vet vad det innebär. Jag väljer att följa min känsla om vad jag behöver göra i nuet. Jag väljer att följa den vägedning jag får även om den känns smärtsam. Idag väljer jag mitt nya liv där jag kan påverka i större grad än någonsin tidigare.

Det är varje val du gör som påverkar hur ditt liv ter sig just nu och framåt. Du kan alltid välja nytt. Du kan alltid förändras men du kan aldrig komma ifrån att när du valt kommer det att ge konsekvenser. Varje val du gör är en frekvens av energi. Energin får kontakt med liknande energi som blir till dett resultat. Alltså är vaje val den energi som kommer till dig åter och ger påverkan på livet. Det är lagen om attraktion.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln