Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen

Hur vägledning och tecken från andevärlden fungerar är en återkommande fråga. Många är rädda att man missar tecken eller att man ser för många. Att se för många har jag själv aldrig varit med om. Jag och min dotter testade under en hundpromenad att googla på varje djur vi såg längs vägen. Den dagen såg vi både grodor, ankor, orm och fjärilar för att nämna några. Alla djur vi googlade på betydelsen hade faktiskt ett bra budskap att ge oss som vi kunde känna igen oss i.

Idag när vi var ute och gick blev hunden alldeles tokig över ett gäng svalor som dök fram och tillbaka flera gånger framför oss. De höll på ända tills vi gått förbi den gräsmatta där de befann sig.
När vi kommit en längre bit på promenaden började han nosa ordentligt längs marken och drog i kopplet som en dåre. Då ser jag en mink som ligger i gräset och kurar med något. Inte ett djur man ser varje dag direkt. Eftersom jag redan tänkt att jag skulle kolla upp svala när jag kommer hem la jag till mink på listan.
På min mottagning använder jag mig av solögas böcker djurens språk och kroppens språk för att slå upp redan färdiga betydelser. Har man dem inte tillgängliga kan du googla på svala betydelse så brukar de flesta djur eller växter kunna ses. Eftersom jag inte hade böckerna tillgängliga idag och mink gick inte att hitta på nätet så kommer jag att visa hur du kan få fram en betydelse själv.
Jag tänker att all vägledning är även till dig som läser idag.

Svala enligt solöga 
"Med frid inom dig själv skapar du fred i världen. Din gåva är att ha ett fridfullt sinne".

Jag såg en trollslända igår och det kändes som att även den skulle tolkas idag:
"Trollsländan står för nuet, förändring och livets magi.
Söker du svaren där du tror de finns eller där du vet att de finns?
Det kan bara ske en förändring om du är ärlig mot dig själv.
Lev i nuet det är det enda som existerar. Lev i livets magi.
Ta ansvar över ditt liv!"

Jag har även sett jättemycket fjärilar under minst tre veckor tillbaka så även detta vackra djur får vara med idag:
"Fjärilen är ett starkt tecken på en ny början på ett högre plan. Precis som fjärilen som kommer fram ur sin kokong, kan det betyda att du träder fram med en ny skönhet och en ny medvetenhet, att du går in i en period av pånyttfödelse och transformation. Fjärilen är en mycket gammal symbol för själen och till och med för själva livet. En fjäril kan också symbolisera glädje och lycka.” 
 Enligt Solöga betyder fjäril  ”Dansa, måla, skapa, uttryck dig själv. Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill att andra ska se. Vi fjärilar bär på drömmar, det är vi som förmedlar dem till dig. Vill du leva din dröm här och nu? Gör som vi. Dansa din dröm levande. Med andra ord, sluta fundera, gör något kreativt av dina idéer.

Och sist men inte minst ska vi tolka minken som inte gick att hitta på nätet. När jag tänker på en mink är det första jag tänker päls eftersom de ofta används till uppfödning för finare damers mjuka fluffiga pälsar. Det är en förlegat statussymbol att bära minkpäls ändå fortgår fortfarande dessa fruktansvärda förhållanden för minken. I det fria dock är det en härligt, simmande och letande filur. Gömmer sig och kan vara svår att se. Så budskapet här skulle exempelvis kunna vara att man tar på sig en statuspryl eller en fasad för att visa sig värdig. Men detta kan påverka andra individer till svåra situationer och det är ett förlegat sätt att leva. Istället bör du fokusera på din frihet där du tar dig fram med lätthet genom dina känslor (vatten).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln