Dag 35 av 100 - Nystart

Halleluja vilken dag. Är totalt slut på energi så att jag inte kan tänka klart. Men härligt trött med allt som sätter fart. Så mycket tankar att sålla och sortera. Känslan är behaglig även när det kommer att bli massor att göra. Tanken vill gärna gå in att sortera och sålla. Den vill få mig att tro att jag måste göra allt klart på en gång. Men nu vinner inte tanken längre utan det är hjärtat och hjärtat säger lugnt: du hinner. Ta det i tur och ordning. Allt löser sig i precis rätt tid.

Dagen har varit upplevelserik och härlig. Jag ska erkänna jag har inte hunnit meditera. Så är det ibland när livet kommer emellan. Däremot har jag hunnit med att skriva avtal som delägare på en ny unik tarotlinje, foto inför lansering av denna sida, skrivit kanaliserande budskap från änglar till kunder, gått långpromenad till jobbet med hunden och yngsta dottern samt haft en underbart trevlig cafékväll med många nya och bekanta själar. Mycket trevligt i vanlig ordning med glada skratt, flera tarotläggningar, kanalisering av andar och rekrytering av regressionsterapeut till tarotlinjen. Som sagt var en händelserik dag som gör att jag kommer sova gott inatt.
God natt och tack för mig idag
Etiketter: 100 dagar utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln