Dag 34 av 100 - Följ med på resan säger änglarna

Nu känns det som att min arbetshöst börjar att ta fart på allvar. Bokningarna strömmar in på både distans och på mottagningen. Så kul att kunna hjälpa så många och att de i gengäld fortsätter att sprida ljuset vidare. För det är enligt mig vad livet på djupet handlar om, att bli ett med ljuset och sprida detta vidare.
Dock kommer den fysiska verkligheten emellan ibland. Saker händer omkring oss i livet att vi helt enkelt inte alltid kan prioritera att bara få vara i andlighetens härlighet. Just nu är jag själv inne i en flyttprocess där vi rensar huset inför fotografering och husvisning. Men det är härligt att rensa. Jag känner att när jag rensar på utsidan lägger jag även saker på plats på insidan. Och precis så känns det just nu. Allting håller på att falla på plats. Huset jag bett om så länge är i antågande, jobberbjudanden som dimper ner i knät som jag tror kan bli riktigt bra (mer om detta i inlägg längre fram) och alla nya kunder som strömmar in. Detta tillsammans med att vår unghund, om än lite trotsig så har han blivit en riktigt kelsjuk krabat sedan han blev omplacerad till oss för snart fyra månader sedan. Jag börjar att se en underbart trofast, rolig och egen själ i denna hund. Samtidigt känner jag igen så mycket i honom från en gammal kamrat.
Barnen är nöjda mestadels av livet, jag ser hur de frodas och utvecklas, som mamma är det det bästa som kan hända. Att se hur barnen växer upp och blir till vackrare individer för varje dag :)
Idag när jag reflekterar över allt som skett är jag otroligt tacksam för det liv som jag och min man har valt att skapa tillsammans. Han är en stor del av min resa och förhoppningsvis kommer att få fortsätta att vara länge till. Jag ser verkligen med spänning fram emot vad hösten skall erbjuda för det känns som att det kommer att födas fram mycket nytt och kreativt.

Igår bad änglarna dig om att ta en stund i stillhet för att börja nå ditt inre. De vill idag trycka lite till på detta och säger
"Vi ber vi dig fortfarande om stunder i stillhet och kommer så att göra varje dag. Det startar din resa mot framtida mål och drömmar. Den resa som nu startar i ditt liv leder mot din frihet och en stor glädje i livet. Du kan behöva att göra en del svåra förändringar, men kom ihåg att allt sker för ditt högsta bästa. Lita på oss när vi ber dig om att skapa förändring. Det leder dig mot ditt verkliga jag, det din själ är här för att uppleva av livet. Att kunna uppleva på alla nivåer och inte bli styrd av gamla mönster eller människor. Du ska styra dig själv och inget annat. Lämna över ansvaret till den person som är ansvarig för sitt eget leverna. Du har gjort tillräckligt av denna färd. Du kan inte förändra den som inte vill förändras. Du kan bara förändra dig själv och ditt eget synsätt. Det är en del av den resa som påbörjas för dig nu. Vi leder dig, var inte orolig. Fortsätt att var öppen för tecken.
Till dig som tagit stunder av stillhet, nästa vägledning till dig är ta steget du vet att du behöver ta. För någon är det att läsa eller skriva en bok som vilat för länge, för någon annan är det att säga ifrån för en tredje är det att våga anmäla dig till utbildningen eller kursen du suktat efter så länge. Lugn, vi hjälper dig"

För dig som önskar ett personligt budskap
1. Swisha 150kr till 123 413 54 22 eller sätt in på bankgiro: 547-4077
2. Skicka mail eller skriv i formulär att du önskar budskap från Änglar

Vi önskar dig en upplevelserik dag vad den än bjuder på

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln