Dag 33 av 100 - Nu är tiden kommen säger änglarna

Idag vill änglarna lämna ett budskap till dig. Då är det bra att lyda order :)
Här kommer budskapet:

"Nu är tiden kommen. Vägen ligger utbredd framför dina fötter och du behöver bara följa denna väg. Allt är ordnat för dig så var vaksam och lyssna noga på vår vägledning. Du behöver inte forcera fram något resultat ty vi kommer att ge dig det du behöver för att lyckas. Ta ett steg i taget som vi kommer att visa dig.
Ta tiden att sätta dig i stillhet för att du ska kunna vara uppmärksam på all den vägledning som vi sänder just nu. Du kommer att känna i känslan när något är rätt. Din tanke kommer att vilja vilseleda dig och då är det viktigt att följa din känsla eller den så kallade intuitionen.
Du är beskyddad av himlen och vi änglar finns med dig på varje steg av resan. Det enda som du behöver att göra är att ta stegen som vi ber dig om för att vi ska kunna leverera. Du ser, att allt är ordnat i en sådan finjusterad, kosmisk balans och synkronicitet att det sker på ett sätt du inte kan förstå ifrån början. Därför måste du våga ta stegen vi ber om. Det finns andra sätt men det kommer då att ta längre tid till målet. Så om du vill komma framåt med chansen som du har just nu, följ våra råd.
Det första rådet är ta tid för avslappning redan idag. Efter att du gjort det kommer vi att ge dig nästa steg."

Om du önskar få ett privat budskap från dina skyddsänglar swisha 150kr till 123 413 54 22 eller betala in på bankgiro: 547-4077
Skicka medelande med ditt namn i formuläret 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln