Dag 32 av 100 - Tidigare liv

Många tror på tidigare liv, andra gör det inte. Vilket som är väl det helt ok.
Jag blir dock mer och mer påmind om att själen lever flera gånger genom mina kurser och mina klienter. Det är inte så att jag är utbildad regressionsterapeut på något sätt och därför blir det mer påtagligt när en regression väl sker.

Jag gick själv en regressionskurs för ett tag sedan med mycket gott resultat. Jag rensade blockeringar både från tidigare liv, barndom och delpersonligheter. Regression betyder återgång, tillbakagång eller baksteg, det kan därför både syfta på sådant som skett tidigare i detta liv eller i andra. När man får uppleva själv vad som tidigare skett blir minnena otroligt starka, levande och känsloladdade. Det känns som att det sker just nu och genom att få up minnet rensas det ur kroppen. På så sätt skapas en hälsosammare miljö för din kropp.
Vad som var spännande efter att jag gått denna kurs och fått uppleva tidigare liv var vad som skedde på mina egna kurser som kursledare. Kurser som inte alls handlade om tidigare liv utan om kroppens läkning på olika sätt. Helt plötsligt, under meditation, hamnade klienter på kurserna spontant in i tidigare liv där de upplevde massor som skett. Traumatiska liv där det fanns mycket rädsla och skräck, liv där man utgett sina vänner, liv där man blivit utsatt för fruktansvärda övergrepp på olika sätt. När minnena kom upp skapade läkning, precis som det gjort för mig.
Fortsättningsvis skedde detta även på healingbänken med klienter som spontant kom in i minnen från mycket tidiga minnen i detta liv samt i tidigare liv, som ånyo skapade läkning. Det mest fascinerande exemplte var nog dock när jag talade med en kvinna med kraftig PMS och även hon spontant kom in i ett tidigare liv när kroppen ville läka symtomet. När minnet väl kom upp kunde detta läka PMS symtom som skulle dykt upp bara några dagar senare, detta hade aldrig tidigare skett.

Så kort sagt så har själens resa en stor påverkan på vår fysiska kropp idag. Vare sig resan är från långt tidigare eller i nutidens liv. Själen har ju en direkt kanal in i vår andliga energi i kroppen och denna energi finns som cellminnen, precis som de cellminnen som skapats i detta liv.
Detta har gjort att jag numera fokuserar än mer på själen i mitt arbete. Når vi själens sanna potential och kan låsa upp alla dess minnen kan detta skapa en frisk kropp. Eller?

Om du är nyfiken på hur den fysiska kroppen påverkas rekommenderar jag internetkursen helhetsperspektiv på människan. Där får du både nya kunskaper, insikter och svar på steg hur du kan läka kroppen. T.om v.32 är det 40% rabatt på alla E-kurser

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln