Dag 30 Av 100 - Budskap om tiden

Tänk så fort tiden ändå går. Redan på dag 30. När jag startade kändes det som en evighet att ta sig igenom 100 dagar och plötsligt har det gått en månad.

Tiden är något som jag ofta tycker är svårt med det fysiska livet. I andevärlden existerar inte tid och rum utan allt existerar på en och samma gång. Däför när andevärlden säger snart är det lite svårt att veta vad de menar. Snart kan vara allt från fem minuter till flera månader, men vad är det i en tid av oändlighet. Ibland känns det även som de säger snart för att jag ska fortsätta sträva även om det tar år att nå det verkliga resultatet.
Tänk vad skönt det hade varit om tiden inte existerarde att inte ha fasta hållpunkter av tid. Att gå till jobbet när jag känner att det är dags, att möta vänner när det är menat att få sova när det behövs och framförallt att få vara i mitt flöde och arbeta och bli färdig när jag känner att jag är färdig och inte när klockan säger det. Fast å andra sidan när jag är i flöde skulle jag kunna arbeta dagar i sträck och det kanske inte hade varit så hälsosamt. Så jag är ändå tacksam över att jag har hållpunkter att komma hem till familjen för att få i mig mat och vila. När jag är på mitt arbete så glömmer jag ibland att äta för att tid och rum upphör och existera. Jag bara är i flödet.
Även om det kan verka som att tiden ibland är emot oss, tänk på att du kan göra det bästa av din tid. Vad lägger du tiden på? Är det negativitet och ältande eller fokuserar du din tid på att leva livet på det sätt som du vill ha det? Antar du utmaningarna som kommer? 
 Andevärlden vill förmedla ett budskap till dig idag och så här lyder det:

"Älskade vän du har all den tid du behöver. Tiden är bara ett påfund för att hålla ordning på livets alla måsten. Du kan styra tiden till vad du vill använda den till. I vår värld existerar inte tiden. Du är en del av vår värld och därför existerar tiden ej heller för dig. Börja att skapa av tiden. Be oss om att stanna tiden för en stund för att du ska få mer tid tillgodo. Du kommer att hinna med allt som du företar dig bara det är av den art som handlar om ditt syfte. Fråga dig själv i varje stund med de val du gör, gynnar detta mitt syfte? För det mig framåt mot mitt högre mål? Var ärlig mot dig själv när du svarar. Är du osäker be oss om råd och vi kommer att visa dig svaret. Är vi tysta är det inte rätt tid. Är det rätt kommer vi att förse dig med rätt tidpunkter och flödet av att allt sker i en naturlig ordning."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln