Dag 29 av 100 - Ibland blir det som man tänkt

Det blev ingen dag 28 på bloggen...men igår var en händelserik dag. Jag hann helt enkelt inte med att skriva och faktiskt heller inte att meditera. Däremot lyssnade jag på min spellista änglar när jag somnade. Så det blev några minuter som jag kände hur kroppen kom in i djup avslappning innan jag somnade gott.

Min spellista på Spotify som jag alltså döpt till änglar vill jag dela med mig som tips till dig idag. Skapa en spellista som du känner ger dig lugn, får hopp, glädje och med texter du känner talar till dig. Jag byter ofta låtar hit och dit i min lista efter vad jag står i livet just nu. Jag har även med en del mantra och avslappningsmusik utan sång för att få variation. När jag sätter på shuffle blir det oftast en väldigt bra mix av vad jag behöver och budskap som kommer till mig. Prova du med.

Vad som hände igår var att vi började rensa ut vår bostad rejält. Samlade ihop en massa påsar som åkte till Erikshjälpen, lite ska iväg till tippen och lite packades ut till garaget. Så det bestod hela förmiddagen av. Rensning och städning. För en gångs skull kändes det kul att städa. En rejäl röjning skapar också en rensning på alla nivåer i livet. Och det är så det känns just nu. Vi röjer på alla nivåer och sparkar igång det nya som kommer med fart.

Under förmiddagen fick jag även ett trevligt jobberbjudande som kändes spännande. Jag ska ta mig en funderare över detta innan jag bestämmer mig då det innefattar en del ansvar. När jag funderar så känner jag egentligen. Jag mediterar för att hindra tankarna, som ofta i sådana situationer tänker att det inte kommer att funka, så att jag istället kan känns vad hjärtat vill. Hjärtat är kopplat till intuitionen som är kopplad till själen. Själen vet vad som är bäst för mig. Så därför kopplar jag ihop mig med min själ för att känna om erbjudandet hjälper mig i mitt livssyfte och det uppdrag som jag har med detta jordeliv.

På eftermiddagen igår skrev vi på ett huskontrakt. Nu blir vi äntligen husägare igen. Vi har letat i snart två år då vi saknat en större tomt och möjligheten till uterum. Och nu hittade vi det perfekta och vann budgivningen så enkelt. Det blir så när det är rätt då går det enkelt. Det sista halvåret har det känts hopplöst att köpa hus då budgivningen dragit iväg långt över vad vi velat betala. Och nu gick det så enkelt..

Sedan var det födelsedagsfirande på restaurang för maken och när vi kom hem fikade vi. Sedan var jag faktiskt så trött att jag inte orkade något mer än musiken.

Idag blir det tur till banken för att känna kopia på kontrakt, fortsätt städning och besök av mäklaren för att sparka igång vår försäljningsprocess. Det blir troligen en dag på högvarv idag med. Men som sagt nu känns det kul efter en period av segande framåt.

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”