Dag 27 av 100 - En dag i livet

När det är semester med utflykter som pågår hela dagen är det svårt att få till tiden att kunna meditera och skriva. Meditera tänker jag göra nu direkt innan jag går till sängs men skrivandet orkar jag inte riktigt med idag. Och så är det ibland. Tiden räcker inte till och vi prioriterar. Idag har jag prioriterat att börja städa ur vårt hus samt att umgås med familj hela dagen och min syster under kvällen.

Vi har haft en härlig dag i Slottskogen i Göteborg med promenad, kikat på djuren, ätit gott och fikat.
Uppskattade även tiden jag fick med min syster idag då det är svårt att stämma träff som funkar för oss alla. Jag är supernöjd med vår dag tillsammans. Vi får inte glömma att leva. Ibland är dagarna fyllda av så mycket krav eller ansvar (som en utmaning att blogga varje dag) att vi glömmer vad livet handlar om.
Idag hade jag en fin dag i mitt liv där jag känner att jag har levt trots till synes mycket enkla nöjen.
Livet kan vara enkelt om vi gör det enkelt och ser det vackra i varje dag vi lever.

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”