Dag 26 av 100 - Kanaliserat budskap

Idag har jag varit med familjen ute på vackra Marstrand. Jag har därför inte hunnit med att skriva någon blogg. Men mediterat har jag gjort så en lite del av utmaningen blev gjord. Klockan är dock inte midnatt ännu, så nu kommer ett budskap från andevärlden till dig:

"Musik, musik , musik. Använd dig av musikens vackra toner för att fylla ditt tomrum och för att dämpa din smärta. Musiken ger dig glädje, tröst, förtvivlan som behöver rensa ditt inre och den avslappning du så väl behöver just nu. Vila dig inför kommande period för nu väntar det fart och fläkt. Förändring är på väg med rasande fart och den långsamma, tröga energi du känt av ett tag kommer att vara som bortblåst för nu händer det grejer. Nya friska vindar kommer in i ditt liv och du sätter avstamp på hur ditt nya jag ska bli. Det blir tydligare vem du är och hur dina unika förmågor ter sig samt hur de kan utvecklas för att växa sig större. Använd musiken hela vägen. Be oss om svar och du kommer att finna lösningen. Vi kommer att ge dig många meddelanden främst genom musiken de kommande dagarna, så lyssna noga."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln