Dag 23 av 100 - Om Andevärlden

Ett av de ämnen ni ville veta mer om var andevärlden. Det som kom till mig då var att skriva om några av de "väsen" som finns på andra sidan.

Som jag ser det är vi alla sprungna ur samma energi. Denna energi benäms på många olika sätt som universum, källan, kraften eller Gud. Vi är alla lika på det sätt att det finns ingen eller inget som är mer värt eller högre än något annat. Däremot känns energi väldigt olika beroende på dess unika "anlag" och vi benämner detta olika som människa, ande, änglar, kraftdjur, moder jord, gud och så vidare. Vi talar ofta om att en energi är högre än andra men inget är egentligen högre eller lägre eftersom alla delar behövs för att skapa en helhet.  Du är med andra ord precis lika viktig i helheten som alla andra. Vi har alla antagit en kropp för att vår själ/ vår ande ska få uppleva vad den är. som jag ser det kan detta endast upplevas i en fysisk verklighet då vi i andevärlden endast vet allt vad vi är. Vi vet allt men kan inte känna det. Därför behöver vi våra känslor i kroppen för att uppleva vad vi är och vad vi inte är.

Andevärlden kan tyckas uppdelad i sina olika energier precis som vi på jorden har olika uppdrag och energier. Men för att återupprepa det finns egentligen ingen hirarki det är bara känslan eller upplevelsen av att en energi känns högre.

Enligt mitt sätt att se blir inga andar bortglömda här på jorden eller fastnar. Jag tror att detta istället är starka energier på en plats som skapar platsminnen som visar sig som bilder som har fastnat. Det är alltså själva platsen som du renar när du för över andar till andra sidan. Vad jag ser spökar det ofta i hus där det hänt något dramatisk på platsen, alltså att minnet är kvar, eller att det bor människor där som behöver en hel del hjälp och där det är mycket starka energier inom familjen i form av känslor. Andevärlden försöker deperat att ge budskap för att hjälpa till. Ibland blir metoderna lite väl drastiska. Detta är min tro och jag är fullt medveten om att andra tror på annat sätt och det är inget jag ser som rätt eller fel. Vi får alla ha vår egen tro, det viktiga är att inte följa någon annans tro benhårt utan att hitta sitt eget sätt om allt inom andligheten och livet. Men åter till olika energier och väsen.

Kraftdjur- ser jag som vägvisare, något att följa och det visar även vår inneboende kraft som djuret symboliserar. 

Andar av anhöriga - har i uppdrag att visa att andevärlden existerar och går in i vissa delar av livet och hjälper till när det är  något med sin erfarenhet som de kan hjälpa dig med.

Andlig vägledare/guide/skyddsängel- ser jag egentligen som samma sak men att det finns olika benämningar på det- En andlig vägledare är just en vägledare då denne har planen över ditt liv om vad du ska uppleva och vilket uppdrag du har. Eftersom denne har kartan och helhetsbilden har hon/han uppdraget att leda dig genom livet för att nå målen.

Änglar- Ibland säger vi ängel och ibland ärkeängel. Som jag upplever det finns det massor av änglar. Ärkeänglarna är de som benämnts i bibeln bland annat då de alla har haft uppdrag på jorden som berättats i någon form. Några av dem har själva gått på jorden som exempelvis ängel Metatron. Ärkeänglarna känns otroligt starka och kraftfulla i sin energi och man känner sig "hög" när de är närvarande. Ibland är det som att man inte har någon kontakt med jorden när de är närvarande.
"vanliga änglar" ser jag som att de oftare är de som vandrar på jorden och att de går fram och tillbaka mellan världarna. Just nu vandrar många änglar på jorden då de tillsammans har ett stort uppdrag att förstärka upplysningen bland jordens befolkning.

Gud- Är allas vår sanna källa. Det är vårt innersta jag där vi alla är sprungna ifrån. Vi har alla Gud inom oss och den kraft som härstammar ifrån själen. Dock har vi alla unika förmågor i vår del av denna själ. Att uppleva själen/Gud är en fantastisk upplevelse där det råder total frid, harmoni och kärlek. Du är ett med alltet och känner en otrolig kraft när du når din kärna. Det är den jag strävar efter att alla ska få nå genom mina kurser och utbildningar. När vi når denna kraft börjar vi att se livet ur nya perspektiv och lyssnar på själen som gör att vi blir starkare och friskare. Det gör att du kan läka hela livet sig självt och med det kroppen.

Välkommen till mig om du vill nå din innersta kärna och börja resan för att förstå din fulla potential. Det är vad andligheten verkligen handlar om

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln