Dag 21 av 100- vad vill du veta?

Då kommer vi till en sån där dag igen när jag inte vet vad jag ska skriva om. Meditationen jag hittade på youtube idag gjorde att jag försvann totalt en stund in i mig själv så jag är lite omtöcknad än.

Det finns så mycket jag vill förmedla och dela med mig av och ibland är det svårt att sålla. Det kan även kännas som att det blir upprepningar på vad jag sagt tidigare. Det har blivit en vardag för mig att leva i andligheten, att känna min kropp, förstå energier och budskap, se bakom situationen, leva i mina känslor att ibland är det svårt att se tillbaka på hur det var när jag inte levde så. Det är väl bland annat därför som jag hela tiden utvecklar mitt kursutbud eftersom det blir kurser i högre energier allt eftersom jag går högre i min utveckling. De kurser som nu blir lanserade som internetkurser är de kurser som startar upp ett nytt medvetande för dig och gör att du börjar bearbeta det som behöver sållas bort för att komma högre i dina energier och in i en andlig livsstil.
Så jag tänker så här idag: Vad vill du veta mer om? Vilka ämnen intresserar dig? Vad är intressant att läsa i en blogg om alternativ vård, hälsa och andlighet?
De svar jag får in kommer jag att göra blogginlägg om dagarna framöver. Så nu har du chansen att påverka för att öka dina kunskaper.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Etikettmoln