Dag 20 av 100 - Räds inte ditt uppdrag

Åter igen hör jag ord som bara rinner inuti mitt huvud som behöver förmedlas till dig som läser detta idag. Detta är en text både till dig och mig...

"Var inte rädd för framtiden kära vän, ty det finns inget du behöver lägga din oro på. Du är här av en gyllene fantastisk anledning att utvecklas och få uppleva vem du är. Den du är på riktigt och den upplevelsen behöver du din kropp för att uppleva. Så fly inte från kroppen och ej heller från ditt fysiska liv då de är dina verktyg för att uppnå dina mål.
Så vad är dina mål för dagen? Vad kan du göra idag för att komma till ditt stora mål att skapa ljus i världen. Vad kan du göra idag för att komma framåt med din egen utveckling? Vad kan du göra idag för att hjälpa till? Vad kan du göra idag för att sprida kärlek? Vad kan du göra idag för att vara ditt bästa jag? Vad är ditt bästa jag, vem är du då? Oberoende av hur livet ser ut så kan du alltid vara ditt bästa jag. Ta dagen och stunden för vad den är utan att skapa oro eller rädsla.
Meditationen och avslappning är så viktigt att för att kunna uppnå dina mål och är stort värt mödan att lägga tiden på.
Vi vill så gärna hjälpa dig kära vän men du ger oss inte platsen att kunna göra det. Du ställer dig själv i vägen med din oro för hur det ska bli eller hur saker ska lösa sig. Lämna din oro till oss, den hör inte hemma hos dig och ditt uppdrag. När du lämnar över dig själv helt och fullt till oss kan vi sätta in ett helt kavalleri av hjälp som leder dig framåt genom allt. Du kommer att få uppleva häpnadsväckande mirakel ske omkring dig utan att du behöver fokusera på hur det ska ske. Det enda vi begär av dig för att detta ska kunna ske är att du behöver agera när vi ber dig om det. Aldrig annars. Du behöver inte fundera på vad som är det bästa alternativet, vi kommer att visa dig varje steg du behöver ta. Vi kommer att berätta genom din känsla om du ska agera idag eller vila.
Slutligen behöver orden i nedan video förmedlas idag. Lyssna in härliga toner"

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln