Dag 19 av 100 - Änglar

Länge visste jag inte om jag trodde på änglar. Och än mindre att lilla jag kunde få lov att få hjälp av dessa höga väsen.
Vi blir lärda att vi inte kan tala med de som gått över till andra sidan och varför skulle änglar bry sig om mig, jag är väl ingen viktig person?
För änglarna är alla lika viktiga och alla har sin roll.

Det var egentligen relativt nyligen som jag på allvar började att arbeta med änglar även om jag haft dem omkring mig i livet under en lång tid. 
Jag har haft med mig små inputs av änglar på vissa kurser och speciella temakvällar på arbetet samt haft ett tätt samarbete med Gabrielle då hon är med när jag skriver på min bok. 
Men i våras hörde jag en stämma som sa att nu ska vi arbeta på allvar, nu vill vi vara med på riktigt. Då fick jag till mig tre nya kurser som skulle lanseras där de ska styra kurskvällarna. Jag får därmed ingen fullständig inblick i vad kursen kommer att innehålla utan endast små fragment som jag kan planera efter. Sedan får jag följa deras direktiv på kursdagen. Jag vet med min erfarenhet att när jag bara följer energin så blir det fantastiskt bra kurser för både mig och kursdeltagarna.

Änglar kan vi alltid vända oss till med våra  bekymmer och få hjälp med vad vi ska göra. Det trixiga kan dock vara att förstå deras svar då de inte kommunicerar riktigt som vi. De säger oftast inte rakt ut att gör detta så sker det här. Nej, nej - de ger oss tecken som du ska följa. För varje tecken som du följer kommer du närmare resultatet, ibland går det snabbt att komma fram ibland tar det ganska lång tid. Det gäller att ha tillit att våga följa för att det ska gå snabbare.
Tecken kan komma i form av tankar, bilder, ord och saker som upprepar sig. Flera personer kanske talar om samma bok eller film - då är det något du behöver se eller läsa. En plats kanske nämns om och om igen i olika sammanhang, då är det en plats du behöver utforska.
Du kan se fjärdrar vart du än går, formationer av hjärtan eller änglar - då är det tecken att de arbetar för fullt med din bön och att de finns med dig.
Djur eller växter kan upprepa sig, du ser samma överallt. Googla på vad detta kan betyda eller fundera på själv vad du känner kring detta djur, vad det kan ha att berätta för dig.
Helt plötsligt kan du få en idé eller ett infall av något du ska göra - följ då infallet och gör det för det kommer att leda till något större och till ditt svar.

Varje gång jag följer änglarnas tecken så får jag resultat i slutändan. De har aldrig någonsin vilselett mig, däremot kan jag vilseleda mig själv när jag inte följer det jag får till mig. Hjärnan vill gärna krångla till det genom att tänka att det där går ju inte. Sen är det inte sagt att vägen alltid känns lätt även om den är rätt. Vi upplever situationer på vägen som du behöver ta dig igenom för att nå resultatet. Och de kan ibland vara jobbiga. Ett råd från mig är då att ta till meditationen som redskap. För i meditation stillar du tankens oro om att det inte fungerar, kroppen blir avslappnad, du får inre frid samt att du kan se och höra vägledningen tydligare. Du kan även få kontakt med änglarna direkt genom meditationen om du är ovan att få denna kontakt i "vaket" tillstånd.

En övning du kan testa är att sätta dig ner. Blunda. Be att få kontakt med änglar att det ska visa dig tecken på att de är närvarande och se vad som händer.

Om du är intresserad av änglar och tarotkort spana in kursen änglatarot där du får lära dig att tolka tarotkort ur ett högre perspektiv.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Etikettmoln