Dag 16 av 100 - Till dig som vill arbeta med att sprida ljuset

Till dig som vill arbeta andligt och sprida ljuset är det återigen budskap som behöver förmedlas. Det är ingen specifik ängel som utger sig utan det är en hel skara som sluter upp omkring mig idag. Jag känner av Michael- modets och styrkans ängel, Raphael- healingängeln, Sandalphon- musikens ängel och Ariel- djurens och naturens ängel, men det är också fler som jag inte lika tydligt kan urskilja men jag tänker att du som läser detta kommer att veta vem mer som är med mig då det är någon du känner igen.

"Kära Älskade vän. Det du går och funderar över är helt rätt att göra. Räds inte ditt uppdrag och förminska inte dess värde ty alla är lika viktiga i den process som sker i denna tid av uppvaknande. Det vi dock vill be dig att fundera litet extra över är vad det är du vill utvecklas inom just nu och varför. Ibland är det inte bara att hoppa från tuva till tuva utan stanna upp och se vart denna väg leder och vad du kan använda dina kunskaper till. Finn en lärare som kan hjälpa dig att få fram din potential utan att följa någon annans fasta väg. Ditt uppdrag är unikt och du ska få kunskapen inifrån dig själv att komma fram. Det du tidigare fått med dig kan användas på nya och unika sätt och den lärare du söker kan hjälpa dig att plocka fram hur.
Du är en av dem som ska visa vad andligheten är precis som ThereseElisabeth som skriver detta budskap. Andligheten i dess rena form är inte verktygen av tarotkort eller kanalisering då de endast är just verktyg. Andlighet är att lära dig leva på ett nytt sätt i sann anda enligt dig själv. Du är med på resan att hjälpa andra att se och förstå detta.
Ni är många så du är aldrig ensam på din resa.
Det är dags att släppa taget om ditt gamla liv och gå mot det nya och sök svaren inuti dig själv av vad du vill att ditt nya liv ska bestå av - och börja att skapa det. Var inte rädd kära vän vi finns med dig alltid och hjälper dig att finna dina talanger, ditt mod och din styrka. Rena ditt sinne dagligen. Vi gäds med dig att du läser denna text då den är menad för just dig.
Gå nu ut och sök din nya lärare som du kommer att känna igen i känslan av renhet och äkthet, du kommer att känna en stark dragning till denna person och det denna står för.  Och vi kommer att visa dig att det är rätt beslut att följa denna för en tid"

Vilket trevligt budskap :)
Undrar om jag också kommer att hitta en lärare.... fast ibland kan läraren vara Gud själv.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Etikettmoln