Dag 15 av 100 - Ta det vackert säger andevärlden

Direkt när jag sätter mig framför datorn idag kommer det en energi från ovan som vill säga ett par ord till dig:

"Ta det lugnt, ta det vackert. Allt är i sin ordning. Allt är som det ska. Det spelar ingen roll vilket val du gör just nu för alla val tar dig till din destination. Hur resultatet kommer att se ut är inte lika viktigt så länge som du fokuserar på ditt uppdrag."

Senaste året har jag märkt allt mer att mitt uppdrag består av att utbilda andra ljusarbetare för att de ska kunna sprida ljuset än vidare.  Jag vägleds konstant i att komma än högre upp i andevärldens och mitt eget djup för att få till mig all den visdom som fins att hämta om människans hälsa och läkning. Genom min utbildning som sjuksköterska har jag starka verktyg att använda mig i den forskning som faktiskt finns inom området och tillsammans med den kunskapen tar jag in den andliga sfärens visdom om hur läkning kan ske djupgående i meditation och genom att människan själv får arbeta i reflektion genom vägledning för att förstå varför sjukdom har uppkommit. När denna förståelse kommit upp till ytan vet varje människa vad denne behöver göra för att skapa sin läkning. Om denne sedan gör valet att följa det man får till sig kan dessvärre vara svårare för många, då det kan vara svårt att se att varför meditationen skulle göra så stor nytta, det händer ju inte direkt precis. Allt arbete du gör för din läkning, om den ska ske på djupet och ge bestående resultat, tar tid. Det är inte som med läkemedel där du tar ett piller och symtomen försvinner. Men att ett symtom försvinner betyder inte att sjukdomen är borta eller hur?  Jag upplever att jag kan ge en människa mer när jag hjälper denne att bli av med problemet, men det tar ibland tid som sagt. En sjukdom har inte uppkommit på en dag och då försvinner den heller inte oftast på en dag heller.
Jag arbetar med sjukdom genom känslosystemet eller med andra ord genom att uppleva vad som orsakat sjukdom. När du får uppleva vad som orsakat ett problem får du en helt annan förståelse och kan starta en läkningsprocess. Jag har upplevt fantastiska resultat genom mitt arbete i företaget och det är därför jag  fortsätter att sträva på.

Jag skulle vilja ge dig verktyg att arbeta med för din läkning idag, och då fortsätter jag att tjata om meditation. Kroppen kan inte läka i stressat tillstånd, det är ett vedertaget fakta. Och det är därför stress är en av de största faktorerna som orsakar sjukdom idag. Men det är inte alltid en yttre stress som gör det. Du kanske inte upplever att du lever ett stressat liv i det yttre. Men hur är det på insidan? Om du är full av tankar, känslor och energier den största delen av din vakna tid är kroppen i ett stressat läge och kan därmed inte läka.  Därför behöver du arbeta inåt för att kunna släppa den inre oron som skapar stress och då är avslappning och meditation ett måste.

Angående utbildningen igen så märker jag som sagt av att de människor som kommer till mig just nu är de som vill arbeta för människors hälsa och välgång. De vill så mycket för att ge det bästa till varje person på ett individuellt perspektiv. Det gör att jag måste få ett ännu högre perspektiv för att kunna utbilda dem. Just nu håller en ny typ av utbildning att ta form i mitt huvud. Helt plötsligt dimper det ner bitar av kunskap som ska fogas ihop till en hel utbildning och hälsa, andlighet och själen och hur du kan arbeta med människor för att verkligen få resultat, inom vilken brasch du egentligen är. Den sammanlänkande kunskapen handlar om att förstå människan och det som påverkar henne och den kunskapen har du nytta av i väldigt många sammanhang. Det ska bli riktigt spännande att se vart denna resa tar mig :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln