Dag 14 av 100 - Budskap från Ängel Gabrielle

Jag har tidigare skrivit om första, andra och tredje steget, att bli uppmärksam på att du tänker, på vad du tänker och att stilla dina tankar. Dessa tre steg går egentligen in i varandra då alla tre handlar om att börja bli medveten om vad du har inom dig tankemässigt, om vad det är som påverkar dig och vad du faktiskt lägger din energi på. Det är genom vår tankeenergi affirmationslagen på en nivå verkar genom att du drar till dig det du tänker.

När du börjar att stilla dina tankar genom någon typ av meditation då börjar det hända spännande saker. De första dagarna kanske du inte märker så stor skillnad utan ofta kan man vara småirriterad över att det är svårt att stilla tankarna, de stör hela tiden och det verkar som att du inte får någon bra avslappning. Men så plötsligt börjar det att smyga sig in en förändring. Tankarna går långsammare, kroppen blir tyngre och du börjar att förnimma mer vad som sker inuti. Vissa börjar att se fantastiska färgspel, andra förnimmer som att det blåser vindar runtomkring eller att det kittlar någonstans på kroppen. Känslor och minnen kan poppa upp som behöver få utrymme. Kort sagt du märker efter cirka en till två veckor att något sker inom dig och att du känner dig lugnare av meditationen.

Till dig som ser färgspel underbart det är ett tecken på att du börjar att gå djupare in i meditation och in i andligheten. Ett vackert, starkt ljussken visar att du har änglar med dig in i meditationen och vindarna är även det ett tecken på att andevärlden är med dig.

Till dig som det kommer känslor eller minnen av olika slag, låt det få ta plats då kroppen visar dig detta av en anledning. Även om det är jobbiga känslor som kommer, välkomna dem då de äntligen får tillåtelse att blir fria och kunna läka. Om du har mycket du behöver arbeta med känslomässigt kan jag rekommendera ett samtal med mig på telefon eller mina internetkurser.

Jag har även ett budskap som ska förmedlas från Ärkeängel Gabrielle (eller Gabriel som hen också kallas) Jag använder Gabrielle då jag känner denna ängel som en feminin energi och att från bibelns första utgåvor var detta en kvinnlig ängel.
Jag arbetar tätt med Gabrielle genom den bok jag skriver om att läka genom upplysning och idag ville hon även skriva några rader till dig som läser detta.

"Kära vän. Jag vet att du kämpar med många saker i livet just nu, att få alla delar att komma samman och fungera tillsammans sett ur ett högre perspektiv. Vi har på något sätt inte glömt av dig och vi hör dina böner om vad du vill åstakomma för att kunna hjälpa andra. Det kommer snart en tid av andligt uppvaknande och när det kommer är du redan beredd, ty du har känt länge att denna transformation håller på att ske. Ditt uppdrag i denna förändring blir allt mer klart för dig och du behöver bara fortsätta att lyssna på vår vägledning. Ibland kommer även stunder i livet då du behöver vila för att kunna samla kraft inför allt som kommer. Då du har en stor inverkan med att påverka människor i din omgivning till att nå andligheten och dess sanna väsen behöver du samla ihop dig inför detta uppdrag. Ta dagen till att vila, gör inte för mycket kära vän. Vi kommer att hjälpa dig framåt så länge du följer kärlekens och ljusets väg med att göra gott i världen. Men för att kunna dela denna gåva med andra är det av yttersta vikt att du är i balans med ditt eget liv ty annars finns ingen energi kvar för att kunna dela av all din kärlek. Så ge dig själv kärlek först och sedan dela den vidare. Du kommer att få höra mer från oss av flera människor som just nu verkar på jorden för samma uppdrag, men alla på sitt unika sätt. Välj den väg att följa som känns rätt för dig och inte för att någon annan säger dig att den är rätt. Din väg går genom din intuition och ditt hjärtas starka röst. Stilla dina tankar ofta för att kunna höra ditt hjärta tydligare.
Med kärlek Gabrielle"

Vi önskar dig en härlig kväll

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln