Dag 11 av 100 - Steg 2 till upplysning

Upplysning eller ett rent andligt tillstånd handlar om att vakna upp. Att vakna upp innebär att bli medveten om den illusion som vi alla lever i med vår fysiska existens. Vad är det för dramer du skapar i din illusion?

För att komma till upplysning innebär alltså att du behöver ta dig igenom olika medvetandetillstånd. Upplysning kan därför ses som ett högt medvetandetillstånd där du är medveten om allt det som du skapar i livet. Där inget är rätt eller fel och där du förstår din egen del i allt som sker.

Igår skrev jag om att första steget är att bli uppmärksam på att du tänker. Eftersom tanken är den bästa på att skapa illusioner är det ditt mentala sinne som behöver förändras (tillsammans med de övriga delarna av dig som människa)

Steg 2 bli medveten om vad du tänker.
Vad består dina tankar av? Vad är det som återupprepar sig i dina tankemönster? Är det negativa tankar som behöver programmeras om till positiva. Behöver de positiva förstärkas. Tänker du på dig själv som oduglig, skäms du över saker. För att riktigt komma tillrätta och se mönster i vad du tänker rekommenderar jag att du tar några dagar i att skriva ner vad som rör sig i ditt huvud, då ser du klarare vad du behöver förändra. Om du sedan ser ett mönster kan du tydligare se om det är självbilden som behöver förstärkning, om det är tankens kraft som behöver arbetas upp, om tilliten falnat eller energin känns låg. Vilket det än visar sig vara är jag gärna en hjälp på vägen. Du kan boka vägledning även på distans hos mig för att arbeta med det som kommer upp utifrån dina tankar. Varmt Välkommen. 

Etiketter: 100 dagar utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln