Dag 10 av 100 - Medvetandeprocessen till upplysning

Steg ett i processen mot upplysningens tillstånd, som även är en process i ett inre läkande. (Det inre läkandet skapar läkning i kroppens alla system, även den fysiska)
Steg 1 är alltså att bli medveten om att du tänker som jag avslutade inlägget med igår. Varför behöver du bli medveten om att du tänker?

De flesta människor låter bara tankarna helt sonika få fara iväg och är inte medvetena om vilka tankar de faktiskt bär på. Tankens energi är kraftfull på många sätt, bland annat genom att du kan skapa det du vill åstakomma till att få uppleva den perfekte tillvaron för dig. Tankens energi skapar även ohälsosam eller hälsosam miljö i kroppen, som skadar eller reparerar den (detta kan du läsa i cellforskaren Bruce Liptons bok Tro, dogmer och biologi). 
Om du då inte är fokuserad på dina tankar har du heller ingen del i vilken skapelseprocess du skapar för dig. Så om du vill nå ett högre, andligt tillstånd med välmående för hela dig behöver du bli medveten om dina tankar. Börja redan i dag att bli medveten om när du tänker, fånga upp tanken och reflektera över vad det är du tänker.

Om du är intresserad av takens kraft och verkligen vill lära dig att bemästra den och i detta nå ett mer hälsosamt tillstånd för dig rekommenderar jag min Internetkurs tankens kraft Under sommaren är det dessutom 40% på priset.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln