Dag 9 av 100 - Faktorer som påverkar människan

Idag vill jag dela med mig mer av den alternativa vården som jag arbetar med. I ovan video kan du se den teori som jag arbetar med om vad som påverkar människan och hennes hälsa eller med andra ord upplevelse av livet. För det är egentligen vad hälsa i stort handlar om, hur du upplever livet och allt som sker i det.

Jag får i mitt arbete allt fler bevis på att våra känslor styr sjukdomar och andra obehag som finns i din kropp. Eftersom allt vi har med oss genom livet, och från tidigare liv, skapat en känsla eller en upplevelse så påverkar detta din fysiska kropp idag.  Problemet just nu är att vården inte riktigt tror på detta ännu. Fast egentligen vet nästan alla de som jobbar där att våra känslor och tankar styr sjukdomarna så vill man ändå inte gå in och behandla på detta sätt. Det är därför jag driver mitt företag. Jag tror nämligen inte på att behandla allt med läkemedel när jag vet att så mycket kan tas bort genom att bearbeta det. Dock förstod jag inte hur mycket innan jag började att använda de känslomässiga aspekterna ordentligt genom företaget.
Och makalösa resultat har börjat att dyka upp. Smärta som kan hållas i schack genom meditation, menstruation som kommit tillbaka för kvinnor, sår som läker, smärta som försvinner i ett kick som funits i ryggen i flera år eller pms som försvnnit genom minnen som visat sig från tidigare liv. Detta är helt fantastiskt och detta vill jag sprida till fler.

Min dröm är att kunna integrera detta i den traditionella vården eftersom jag trots allt ändå står med ett ben i den alternativa och det andra i den traditionella som legitimerad sjuksköterska. Fascinerande är att de flesta sjuksköterskekolleger som jag talar med om vad jag gör i företagat förstår detta till fullo, eftesrom vi alla blivit lärda i vad grunden i vårt yrke trots allt är: att förstå och lindra hela människan och dennes symtom och läkemedel skall användas i sista hand eller när inget annat fungerar.

Nu har jag hittat många metoder som fungerar och detta ska jag försöka att dela med mig av i kommande inlägg. Hoppas du hänger med på resan att sprida budskapet så vi tillsammans kan skapa ett hälsosammare samhälle.
Nummer ett i den läkande processen: bli medveten om att du tänker....
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Etikettmoln