Dag 7 av 100 - Andliga vägledare

Visste du att du kan få kontakt med dina andliga vägledare och skyddsänglar genom meditation?
Det finns flera guidade meditationer på exempelvis youtube, på både svenska och engelska som vägleder dig till ett möte med denna gestalt.

Andra sätt att få kontakt kan vara att bara skriva exakt det du får till dig, låt pennan flöda och tänk inte på vad du skriver. När du sedan känner dig klar läser du igenom vad du skrivit.
Måla och rita kan du göra samma sak med. Låt penseln ta de färger som behövs och kludda på. Gå hela tiden på din känsla och fundera inte på resultatet.
Musik: använd låtar som du upplever har en talande text till dig. Ibland kan det bara dimpa ner en låt (ofta flera gånger om) på ställen som du känner instinktivt har budskap till dig. En sån låt var under en jobbig period i mitt liv den som finns i videoklippet ovan. Jag hörde den överallt och den spelades alltid när jag kom in i tankar att jag inte förstod hur jag skulle komma vidare.
Använd tarotkort eller orakelkort. Orakelkort är ofta enklare då det finns färdiga budskap på korten men tarotkort kan vara mycket talande i sin bild som du får upp. Lägg gärna flera tarotkort för att få ihop en helhet i budskapet som din vägledare vill förmedla.
Om du sätter dig i stillhet blundar och frågar högt: "hur känns det när du är nära mig?" så kommer du att få svar i form av någon känsla, en bild eller en beröring någonstans på kroppen. Min vägledare kittlade mig alltid i håret i början. Idag känner jag ofta en vind när änglar är i närheten.

Vad ska du då ha en andlig vägledare till?
Som tröst, stöd, vän, hopp, tillit, tro och som sagt vägledare. Detta är den själ som på andra sidan vet allt om dig och den plan som du lagt upp med ditt liv. De sitter med facit i hand och deras uppgift är att guida dig till rätt ställen, rätt människor, rätt situationer, rätt tillfällen som leder dig till det din själ är här för att få uppleva. Ibland kan det kännas som att de leder oss på villovägar men när vi har tålamod märker vi att det alltid har ett syfte hur de än har lett oss dit. Synkroniciteten är fantastisk om du lyssnar på vägledningen du får. Dock kan det ofta vara så med vårt ego att eftersom vi inte på något sätt kan räkna ut hur det som händer kan leda oss in på rätt spår. Det är här tilliten kommer in. Därför kan det vara bra att utveckla en relation till din vägledare för att skapa den tilliten. Det gör du genom att börja ta kontakt och uppleva hur din vägledare känns och kommunicerar. Men du kan lita på att de är redo att kommunicera med dig. De bara väntar på klartecken.

Berätta gärna om hur du får kontakt för att inspirera och hjälpa andra som är i startgroparna.
Lycka till

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln