Dag 6 av 100 - Kanalisering

Dagens inlägg ska tydligen vara ett kanaliserat budskap. Då är det bara att ställa sig i tjänstgöringsläge och "lyda order". Nedan kommer budskapet till dig: 

"Kära vän. Vi ser hur du kämpar och att tilliten iband tryter. Vi ber dig idag att ha litet mera tålamod då himlen håller på att samlas i en kraftansträngning som kommer att ge resultat med det du kämpar för. Du som ljusarbetare har en stor del i uppdraget som sker på jorden just nu, att lyfta planeten till nya höjder i mänsklighetens historia. Förändringen sker i livets alla plan och du innehar en del av den precis som många andra har. Du är på intet sätt ensam, vare sig i din fysiska form eller i himmlen.
Vi hör alla böner du ber oss om och besvarar dem likaså.
Ibland i din frustration att nå fram kan du dock inte alltid se svaren och de tecken som vi sänder att vi har hört bönen och arbetar med den. Du ser, att ibland kan vi inte ordna allt på en gång utan vi behöver samordna detaljerna och ta in de människor som behövs för att bönen ska kunna transformeras till fysisk form. Men vi besvarar alla böner.
Om en bön går emot ditt livssyfte , där din önskan innebär att du inte kan uppleva det du behöver för att komma dit, kan vi heller inte ge dig din bön just här och nu. Tilfället behöver vara det rätta, allt behöver vara i synkronicitet.

Det är snart dax att resa sig att nå de nya vidderna av ditt liv, håll ut lite till.
En transformation håller på att ske och det gamla som inte längre gynnar dig behöver att lämna dig först. Likt en fågel Fenix som blir till aska och sedan föds i en ny och vackrare form varje gång. Din nya form kommer att få ta sin plats där ditt ännu vackrare jag föds fram. Men först måste som sades det gamla få dö bort och synkroniciteten uppnås.
Tiden kommer och den är nära.

Ta dagen till att vila kära vän. Ta dagen i glädje att vara stolt över hur långt du kommit. Gläds över att leva det liv du lever. Ta dagen till att uppleva."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln