Dag 5 av 100 - Mantran

Fick tips om en fantastisk meditationsapp - insight timer. Den är fullspäckad av många olika typer av meditationer. Både längre och kortare.
Genom denna app gick det upp för mig att jag älskar att meditera till mantra med musik. Jag har under en lång tid ofta lyssnat på Deva Premal som bland annat har en låt som heter "Om Namo Bhagavate". Den är fantastisk. Lyssna på den i ljudklippet ovan. När du dessutom tar ton och följer med i sången skapas vibrationer i hela kroppen, glädje sprider sig och det känns upplyftande och härligt.

Vad jag vill förmedla idag är att även sång och musik är bra meditation. Att följa med i musiken är underbart för kroppen. Men mantra är något extraordinärt, i alla fall för mig. Jag känner i hela kroppen hur energin förändras. Om jag är ledsen kan mantra hjälpa mig att komma på fötterna igen, jag kommer vidare och känner mig upplyft.
Med hjälp av mantra känner jag även en starkare samhörighet med änglar och universum, det kommer av sig självt på något sätt med denna musik.
Så har du inte provat på Mantra- testa för det är underbart för både kropp och själ. Du blir mer levande.

Annars är livet betydligt lättare idag. Det känns inspirerande och spännande. Solen skiner, vi kommer ta oss någonstans för sol och bad. Ta matsäck med och bara få njuta av livet tillsammans. Idag tänker jag fokusera på att allt omkring mig är magiskt och till för att upplevas. Min själ behöver verkligen uppleva idag efter några dagar i nedåtspiral. Jag bestämmer mig helt enkelt för att ha det bra idag.  En tes jag arbetar efter är att du faktiskt kan bestämma dig för hur du mår, och det tänker jag göra ordentligt idag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln