Dag 1 av 100 i utmaning

Jag följde en guidad meditation på youtube om att möta sin andliga guide , men jag kände mig inte färdig när denna var slut. Videon som kom efter var denna ovan om uppvaknandeprocessen. Vilka vibrationer musiken skapade i kroppen! Jag kände hur jag började att flöda in i en riktigt djupgående meditationsstund som jag skulle kunna stanna i för evigt....
Tyvärr fick jag inte lyssna färdigt på denna då det kom barn som ropade på mamma (trots att jag sagt att jag skulle meditera en stund) en hund som kastar sig upp i sängen för att bli kelad med och så var den stunden bruten.
Och det är precis så här det kan vara med meditation. Det finns störelsemoment runt omkring som tar din uppmärksamhet. Meditationen blir inte alltid perfekt eller så lång som man önskar att den skulle vara. För att få meditationen perfekt är knepet att ta stunden som den är och se den som perfekt- hur den än ser ut. Även om jag villigt ska erkänna att jag gärna hade velat stanna kvar lite längre så är jag ändå tacksam för den stund som jag fick med mig själv och med den ängel som följde mig i den guidade meditationen. Jag känner mig mer avslappnad och redo att möta dagen.

Ta dig en titt på videon om uppvaknandeprocessen, många av er kan säkert känna igen de symtom som uppkommer när kroppen börjar att koda om sig till en högre frekvens. Du är på väg in i ett högre tillstånd av din andlighet :)
Testa även som jag gjorde att blunda och lyssna på musiken för att få en härlig stund i meditation.
Jag önskar dig en underbar dag- hur den än kommer att se ut, ta den för vad den är, så blir den perfekt....

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln