100 dagars utmaning

Jag blev så inspirerad av en bloggare på tidningen Nära jag läste idag. Hon har gjort en meditationsutmaning där hon mediterat varje dag i 100 dagar och bloggat om sina upplevelser kring detta. Det pirrade i kroppen när jag läste om hennes personliga utveckling genom meditationen. Även om jag är en van mediterare så kan jag vissa dagar slarva med det, så jag tänker anta utmaningen.
Jag tänker att min utmaning blir egentligen att skriva om alla upplevesler efter varje meditationsstund, då jag ofta kan dra mig för att göra detta. Jag vill sprida en massa kunskaper men avsätter liksom inte riktigt tiden till det.  Nu ska det bli andra bullar med det!
Min utmaning under 100 dagar - en stunds meditation samt att skriva ett inlägg direkt efter denna stund.
Vad antar du för utmaning under 100 dagar?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln