Val är det som skapar livet

Så konstigt det kan bli men ändå kännas så rätt.
Jag hade en vision i tanken om hur kursutbudet skulle se ut, men så verkar det bli något helt annat. (som vanligt blir det aldrig riktigt som man tänkt)

Jag fick healing av en god vän idag, den var välbehövlig då det känts som att jag trampat runt på samma ställe ett längre tag nu.
Under healingen kommer insikter som klara blixtar från ovan. Kurserna skall rensas. (Jaha, tänkte jag, jag som precis hade börjat att få ordning på dem.)
Det gamla kursutbudet skall läggas ut som E-kurser, det arbetet pågår för fullt redan, och nya kurser skall få födas fram på mottagningen.
De nya kurserna skall vara ur ett högre medvetande, där själen skall kopplas in i varje kurs.

Tydligen sker detta av valet jag gjorde i helgen. Jag har länge känt och fått till mig att det är val jag behöver göra för att komma vidare. Jag har inte förstått vad valet handlat om, men i helgen såg jag detta tydligare. Valet var i detta skede om jag skulle skapa en stor mottagning i samverkan med andra aktörer eller lägga fokus på kurser och utbildning på allvar. Jag valde kurser då det är detta som jag får mest energi och glädje ifrån.
Nu när valet är gjort och jag är rensad började med en gång flödet att sätta in.
Nu blir det att få ta emot vad mitt val levererar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln