Hur skapar du flöde i livet

Vi kämpar ofta emot livet. Vi vill styra resultaten och veta på förhand hur allt ska se ut när livet är perfekt. Tanken, som vill ha allt logiskt och tänker efter tidigare inlärning, har en vision om hur livet ska vara när det är perfekt. Tanken räknar även ut i steg hur det ska gå till. "Först måste jag ha ett hus, först måste jag ha en viss summa pengar, först måste jag fokusera på kosten, först måste jag bli av med detta och vice versa. Detta kallas kontrollbehov med andra ordalag.  Jag hade tidigare  kontrollbehov som jag arbetat bit för bit med att plocka bort. Hur gör man då det? Jo, genom att gå över tankens rädsla om hur det ska ske. Genom att följa din intuition och genom att följa vägledning från änglar, guider, universum, gud eller vad du vill kalla det.  Men genom att göra just det du är mest rädd för ger, enligt mig, resultat som du inte ens kunde räkna med. För det blir mycket bättre än vad din tanke kunde räkna ut.

Jag blir ständigt vägledd till att meditera mer och ta hand om mig själv för att finna inre frid. När jag gjort detta mer och mer skapas en kreativitet, glädje och ett flöde i livet som är så häftigt att få följa. Jag förstår min kropp tydligare, jag hör budskapen bättre , jag ser vägledningen och vågar att lita på min intuition. Tanken gör sedan att jag kan förstå allt jag får till mig och viket steg jag ska ta just nu.
Vi måste sträva efter lugnet först, det finns inget annat sätt. Så hur hittar du ditt lugn?

Nu när jag kommit en bit på väg och verkligen har inre frid. Jag kan se kaoset som händer på utsidan men mitt lugn består och tanken på oro far inte iväg som tidigare. Dock måste jag fortfarande skapa mitt lugn. Struntar jag i min meditation tar det endast några dagar innan tanken vill styra igen.
Stress och oro kommer av sig självt. Lugnet måste vi skapa. När du fokuserar på att skapa lugnet kommer flödet i livet av sig självt. Det är faktiskt inte svårare än så.

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”