Själens Resa

Alltmer hamnar jag återkommande i själens påverkan och syfte i mitt arbete med människan.
Vad är egentligen vår själ? Som jag ser det så är själen det enda syftet som gör att du befinner dig i en fysisk kropp. Själen (din gudomlighet) har en uppgift eller ett syfte med livet som du upplever med hjälp av lärdomar genom din kropp och din fysiska existens. Alla har därmed en mening med sitt liv, det trixiga kan ibland vara att komma på vad det syftet skulle vara. För att närma sig målet att förstå meningen med ditt liv behöver du börja att följa din intuition. Du behöver göra det som ibland skrämmer dig, du behöver uppleva dina känslor och förstå vem du egentligen är. För den du egentligen är, är inte din kropp eller ditt liv just nu. Den du verkligen är finns i din gudomlighet, din själ.
Du behöver upptäcka din gudomlighet och förstå din inneboende kraft. Att komma dit innebär att gå igenom mörker och ljus, att förstå att båda sidor behövs för att skapa balans. Dagen kan inte existera utan natten, månen har en lika viktig uppgift som solen. Och du har en lika viktig uppgift i ditt liv, precis som alla andra. Vi kan inte komma framåt utan varandra eftersom vi alla kommer ifrån det gudomliga, själens ursprung- alltet som är vår gemensamma och sanna samvaro.

Trots allt ljus och all kraft som vi alla består av i vår gudomlighet kan själen "ta skada" längs vägen. Själen gör flera resor där vi har olika syften, eller går djupare in i ett syfte genom olika resor. Skadan sker ibland i ett liv där vi upplever att vi gjort orätt, vi har behandlats mycket illa eller har en trossats som följer med oss in i detta liv du lever nu. Eftersom själen minns detta kommer även omedvetna minnen av detta in i vår fysiska kropp som kan orsaka sjukdomar, rädslor eller trossatser som vi inte förstår var de kommer ifrån. För att läka oss själva ifrån detta behöver vi medvetandegöra själens tidigare destinationer och förstå cellminnen som behöver frigöras och därmed kunna läkas.
Nu ligger inte alltid vägen till fullständig läkning i en tidigare destination, oftast behöver vi komplettera med att arbeta med trossaster som skapats i detta liv och frigöra oss från dem först innan vi kan nå acceptans och därmed uppleva en god hälsa.
För att förstå meningen, syftet med ditt liv krävs det att våga gå djupt in i sitt inre, gå igenom sina rädslor och ha stor tillit till sig själv. Allt detta skapas inte i en handvändning och vi behöver därför ha en stor portion tålamod och våga släppa på kontrollen för att komma till upplevelsen av varför just du är här.
Har du kommit underfund med ditt syfte än?

Etiketter: levaandligt intuition

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln