Mirakler

Idag kom det till mig att jag ska kanalisera och arbeta tillsammans med ängeln Gabrielle (Gabriel). Denna ängel har sitt största fokus på att hjälpa människan att sprida budskap. Gabrielle arbetar ofta med människor inom till exempel  journalistik, lärare eller författarskap.
Hon kan hjälpa dig med all typ av kommunikation. Många som kommer i kontakt förknippar hennes energi med  koppar eller röd färg.

Hon bad mig att dra ett orakelkort för att få temat till bloggen idag. Det stod Mirakler på kortet. Så vad vill hon säga med detta? Orden som kom bara dök upp i en lugn, jämn takt och var inte alls vad jag hade förväntat mig om mirakel. Hon spred så mycket kärlek och lugn medan hon talade och jag hoppas att denna energi når ut även till er som läser inlägget. Texten nedan är alla de ord som jag fick till mig, jag har skrivit de direkt som jag fick dem utan några justeringar.

"Det händer och sker mycket i världen som många just nu inte kan förstå. Makt och ondska hägrar över hela vår planet och involverar alla på olika plan med rädsla eller oro. Jag kommer idag för att be er om mirakler. Be och foga er samman i kärlek, endast då kan vi besegra mörkret.
Mörkret behövs dessvärre för att utjämna balansen på jorden. Ingenting kan existera utan ljus och mörker samtidigt men det är människan själv som väljer vilket håll denne väljer att gå. Vi kan inte tvinga någon att välja kärlek och frid, det måste ni göra själva. Mörkret behövs just nu för att fler människor behöver förstå att ni behöver gå samman, ni behöver enas i kärlek och gemenskap för att upprätthålla balansen.
Många är ljusarbetare på jorden just nu och det blir allt fler som vaknar upp och ansluter sig till kärleken och ljuset. Allt arbete på jorden mot ljuset, även i det lilla påverkar mer än ni just nu kanske kan förstå. Fortsätt att sprida ert ljus, er kärlek, er barmhärtighet och att alla människor är lika unika, vad de än tror på eller var de än kommer ifrån. Ni behöver arbeta tillsammans för att mirakel skall ske på jorden.
Ha förströstan och fortsätt att ha tillit att mirakel kommer att ske, jorden kommer att resa sig och balansen kommer att uppnås, fler behöver dock att vakna först ur sin slummer att livet består av kamp mot varandra.
Vi ber er att fortsätta känna hopp och sammanfoga er i kärlek."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln