Där kom en ny möjlighet....

Jag fick en förfrågan från en god vän och medskapare, Staffan på Observatorias bloggportal, om jag vill sprida mina inlägg där. Det kändes som en god idé, så nu blir det spännande att få erfara vilka möjligheter av samskapande detta kan ge.

Tillit är ämnet jag får till mig att starta karriären med i den nya gemenskapen på Observatoria. Hur många gånger får du till dig att tillit till att allt löser sig till det bästa är svaret på dina böner?
Tillit är svårt för många då det även innefattar tålamod. I andevärlden och universum finns ingen tid så som vi uppfattar den. Där finns bara perfekt tajming när det är dags. Tajmingen kommer när du är redo, när omgivningen är redo och när balansen för just det flödet har inhämtats. Det jag upplever fascinerande är att när du väl håller in tyglarna, andas in i tillit och infinner dig att det tar precis den tid som behövs, då sker det snabbare.
Men....det sker oftast inte som du har tänkt. Människan har ofta en förmåga att vilja bestämma vad som är det bästa i situationen på förhand, hur leveransen skall ske och hur det ska se ut när det är perfekt. 
Jag själv hade en stark villfarelse av att jag kunde släppa mitt traditionella arbete som sjuksköterska först när jag kunde få in en viss summa varje månad på mitt företag. Jag höll hårt i den föreställningen i flera månader innan jag tillslut la all min tillit till de budskap jag fått till mig att det var dags att släppa taget. Jag var livrädd att inte kunna ge mina barn mat och husrum, men jag blev heligt lovad att inte vara rädd och att ha tillit att det löser sig.
Nu, några månader senare ser jag resultatet. Det är inte alls som jag hade tänkt, då min föreställning var att jag måste kunna ta ut en större summa och att jag då måste arbeta konstant med kunder för att få ihop den summan. Resultatet blev mycket bättre, men det handlar inte om pengar. Det handlar om inre frid och att se livet ur ännu större perspektiv. Jag är lugnare och mer tillfreds då jag har dagar med egentid då jag skriver på min bok, bloggen, skapar nya kurser, utvärderar kurser, mediterar och så vidare för att fortsätta behålla mitt lugn. Jag känner ingen ångest över att gå in och arbeta som sjuksköterska, eftersom jag inte måste göra det. Nu blir det roligt, de få gånger när jag väl arbetar där.
Det mest fascinerande är att vår familj faktiskt kan klara oss på makens lön och den lilla summan jag får in på min jourtjänst. När det inte räcker, då plockar jag ut pengar från företaget. Det är alltså ingen fast summa som jag hade tänkt, den behövdes inte i verkligheten.
I min tanke kunde jag inte räkna ut att det skulle lösa sig så lätt men högre energier fick mig att känna fullständig tillit att lita på att allt som sker är för vårt högsta bästa.
Så länge dina böner följer ditt livssyfte och skapar välmående kommer du alltid framåt när du väljer att göra det, men hur det sker är ett helt annat blogginlägg.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln