Jag vill utmana det traditionella mediumskapet

Här kommer jag.
Jag tror att det finns ett större sätt att arbeta själsligt för välmående och hälsa.
Jag tror att andlighet ger en ökad medvetenhet hos den enskilda människan.

 Jag  vill utmana det "traditionella" mediumskapet. Att arbeta medialt är för alla. För det handlar om att arbeta med vårt innersta. Våra egna, andras och universums energier. Vi hänger alla ihop. Energierna finns där konstant. Vi kan inte ta på dem eller se dem. Men vi vet att de finns där för vi känner! Men många av oss har glömt av hur det känns.

 Att arbeta med att utveckla sitt inre, andligt, medialt eller med personlig utveckling- kalla det vad du vill, det spelar ingen roll. Jag ser det som att allt egentligen är samma sak. Det handlar om att hitta tillbaka till vår egen kärna. Det som är du. Din Ande. Din person. Dina energier. Att lära dig hur du känner. Att öka din egen medvetenhet kring dig själv, i första hand. När du vet hur du själv fungerar, då kommer din ödmjukhet och kärlek till omvärlden att öka. Och med det
medvetenheten i ditt liv och i din omvärld.

 Min bild av hur stora delar av vårt avlånga land ser på medium och andlighet är för mig lite snedvriden. Det är en så liten del som visas. Det som visas är också det som ofta nedvärderas. Den bild som målas upp är tarotkort, andeutdrivning, spådomar, tala med andevärlden, andliga guider, läsa av föremål, läsa av bilder och mycket  flum- enligt mig.
Innan du blir förbannad och slutar att läsa: jag kommer att förklara närmare. Jag arbetar också med vissa delar av det som finns här ovan- för det är  bra verktyg. Jag säger heller inte att alla måste tro på det jag säger. Men nu vill jag förmedla min tro.

 Först vill jag förklara vad jag menar med ordet "flum". Jo, människor har i århundraden satt upp regler för hur olika saker skall eller bör göras. Till exempel om du skall lägga tarotkort. Du får inte låta någon annan röra din tarotlek, du måste lägga ut leken från höger till vänster. Du måste kupera, du måste rena din lek efter varje läggning. Sitt inte med benen i kors när du mediterar. Gör en kärleksdryck så fångar du partnern i ditt liv. osv osv.

Jag blir tokig på alla dessa regler! Vem har hittat på dem? Vem har sagt detta? Vi behöver inte några regler. Utom etik och ödmjukhet som är vettiga regler. Varför följer vi konstiga regler och sanslösa recept?
Jo- för att vi är osäkra. För att vi lägger in magi i till exempel tarotkorten. Vi tror att de är magiska, egna, levande ting som kan berätta allt om vår framtid. Som har alla svar på våra böner. På ett sätt har de svaren. Men vet du varför? Det är inte för att korten är svar på våra böner. Det är för att DU SJÄLV har svaren. Korten hjälper oss bara att måla upp dina egna blockeringar och svar.

Det är inget magiskt med detta överhuvudtaget. Jag som medium känner dina energier och beskriver detta med hjälp av uppmålade bilder som  korten visar. Tog jag bort det roliga nu? Det ber jag i så fall om ursäkt för. Ett medium är heller inget magiskt. Jag är som vilken annan människa som helst. Men jag tränar mycket på hur energier känns och vad de förmedlar. Och det kan du med.

Många arbetar med tarotkort i spådomens tecken. Jag tror inte på att spådomar är ett bra sätt att arbeta efter. I alla fall inte i min värld. Vad andra gör- är deras ensak och jag lägger ingen värdering i detta.
Som jag ser på detta med spådomar är: om jag talar om för dig att du skall träffa en partner som är ljushårig, rolig, världsvan och romantisk t.ex. Då kommer du göra allt för att rikta ditt fokus till att hitta denna person. Tänk om du då på vägen missar den som du själv vill välja? Tänk om du missar ditt eget liv på vägen? För om jag talar om vem du skall leva med, då har jag bestämt fokus på ditt liv. Det är inte mitt jobb att bestämma ditt liv.

 Vad jag vill säga med detta är egentligen följande. Du kan själv hitta svaren. Alla svar finns inom dig. Ingen annan kan tala om vad du skall göra och hur du skall leva ditt liv. Det är bara du som bestämmer. Det är du själv som sätter gränser eller får saker att hända. Bara tanken på att du vill ändra ditt liv kan sätta igång nya flöden. Och det är så fantastiskt! Är det inte häftigt att det är du själv som formar ditt eget liv! Att det inte är någon annan som bestämmer.

 Jag tror på att vi har Andliga guider som hjälper oss. Men varför sätta så stort fokus på detta? Vad spelar det för roll vem denna är? Räcker det inte bara att de finns där? Är det egentligen en andlig guide som ger dig svaren du söker. Eller är det du själv i ditt inre? Det får vi aldrig svar på i jordelivet Därför upplever jag att vi inte behöver lägga fokus på om det är en andlig guide som säger något eller inte. Därför arbetar jag heller inte med att förmedla vem din guide är. För enligt mig är det helt orelevant vem denna någon är. Fokus ligger på dig som klient och dina energier som du strålar ut till mig. Det är detta jag fångar upp och förmedlar till dig.

 Jag skulle kunna beskriva alla de ting som jag började inlägget med om vad många anser att andlighet handlar om. Men det skulle ta väldigt mycket plats idag. Om du är intresserad av mina sätt att se på varje perspektiv kan du fråga mig om detta. Eller så kanske jag skriver om det senare. Det får tiden utvisa vad som är relevant just då.

 För att sammanfatta allt detta. Som kanske enligt dig är rent nonsens. Och det är ok- du får känna så. Som jag sagt tidigare, detta är mina åsikter och du måste inte följa dem.
Mediumskap, andlighet och personlig utveckling handlar om att hitta sig själv. Hitta din kärna. Få dig att leva ditt liv där det är du som bestämmer.
Och hur skall vi skapa detta? Vi måste börja med oss själva innan vi kan sprida budskapet.

Jag jobbar konstant med mitt inre. Många säger till mig- men du har väl inga problem som har ett så bra liv? Klart att jag har. Men jag väljer att fokusera på det som är positivt istället. Jag väljer att se mina nederlag som inlärning. Och jag har tillit. Tillit till mig själv och till energier i universum. Jag väljer att följa min väg. Jag kastar mig ut i det som kommer till mig. Jag väljer att haka på min första impuls.

Och du, vet du vad, du kan göra samma sak. Mitt jobb som medium, att arbeta i det stora är: Ge dig verktyg för att du skall kunna uppleva ditt inre. Det är då du kan bli ditt sanna jag och leva efter din egen väg.

Etiketter: levaandligt

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Isabelle » Dag 36 av 100 - Vägledning av naturen:  ”Mink är också en symbol för omhändertagande och mödraskap då dessa djur är osedv..”

  • Eva » Hur gick det sen?:  ””Att inte kämpa” tog jag till mig. Tack ❤️ Fysiska problem har hopat sig och med..”

  • Eva Forsberg » Hur gick det sen?:  ”Va bra!Verkligen skönt att höra! ”

  • Eva Forsberg » Min Historia:  ”Hej, Jag har inte träffat dig,men har tänkt att göra det. Men just nu verkar de..”

  • Katarina svensson » Min Historia:  ”Får tårar i ögonen när jag läser detta. Förstår att det tar på krafterna det du ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln