Detta med Attraktionslagen

Detta ämne fascinerar mig verkligen och jag märker hur det fungerar gång på gång. Så läser jag då att det står att du kan få vad som helst att hända bara du önskar detta. men mitt problem är att jag inte vad jag vill! Hur skall jag förhålla mig då? Jag blir istället tveksam för att börja önska saker, för tänk om det sedan visar sig att detta var inte alls vad jag ville?

 Att arbeta med sig själv och det andliga temat är så stort. Och jag kan inte föreställa mig hur stort det skulle kunna bli. Hade jag vetat hur långt detta skulle leda, så hade jag nog från början inte tagit det första steget. Samidigt så är det något av det mest fantastiska som hänt mig! Jag träffar så mycket människor som jag känner en sån samhörighet med som jag inte upplevt förut. Jag känner mig hemma. Ju mer jag fördjupar mig, desto mindre rastlös blir jag inombords på något sätt. Jag börjar att hitta mig själv. Den jag verkligen är. Samtidigt så skrämmer det mig- detta är ju bara lilla jag. Vad för stordåd skulle jag kunna utföra?

Jag fick en så rolig bild tilldelat mig av en kurskamrat när jag var på utvecklingskurs. Hon beskrev det som att andevärlden försöker hela tiden att locka mig. Hon såg en jättestor jordgubbe precis som att de på andra sidan höll i denna och som till ett barn lockade med denna och sa: kom, kom våga ta några steg till. Då blir jag så full i skratt när jag tänker på detta, det är en så fruktansvärt bra liknelse. Det är verkligen så det känns. Dem lockar å pockar på mig så jag tror jag blir tokig ibland. Det är precis som att de försöker att dra mig framåt, ett steg till, och ett till. Och jag är så osäker som det lilla barnet som håller på att lära sig att gå. Jag vågar inte riktigt ta ordentliga kliv. För jag vet inte vad som väntar.

Jag vet att jag behöver arbeta med mitt kontrollbehov. Men det är så svårt att släppa på kontrollen över sitt liv och lägga det i händerna på andevärlden. Samtidigt så vet jag att de har en så fantastisk visdom och vet så väl, så jag borde kunna släppa på kontrollen och låta dem leda mig. För jag tror egentligen inte att det är stordåd som skall uträttas. Min sanna andlighet känns som att den ligger i det lilla. Små förändringar som börjar inom mig själv som gör att jag mår så mycket bättre och känner mer harmoni. Och det är denna harmoni och kärlek som skall delas till mina medmänniskor. Kärleken till andra människor gör att jag kan hjälpa dem att växa och förstå mer av sin egen livssituation.

 Så å ena sidan så arbetar jag mycket med mig själv och attraktionslagen. Men jag vågar inte ge ut de stora önskningarna, för jag vet inte vad som blir rätt än. Jag tror och hoppas att jag kommer att finna mitt rätta element om vad jag skall göra i framtiden, med hjälp av min egen själ, andevärldens visdom och attraktionslagen när jag hittat vad jag vill uppnå.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln